top of page

Igangværende retssager

Domstol afgøre at mRNA COVID-19 Jab er IKKE en vaccine under traditionelle medicinske definitioner

11. jun. 2024

Den amerikanske appeldomstol for det niende kredsløb har afgivet en seismisk afgørelse, der kan omforme folkesundhedspolitikken i hele landet.

Australske Føderale Ret bliver stillet to spørgsmål: Er COVID-19 vaccinen korrekt klassificeret som GMO'er; og hvis ja, har Pfizer og Moderna brudt loven?

7. jun. 2024

Det påstås, at Covid-19-vaccinerne (både de monovalente og bivalente produkter) produceret af respondenterne Pfizer og Moderna opfylder de australske juridiske definitioner for at blive betragtet som genetisk modificerede organismer i henhold til paragraf 10 i genteknologiloven.

Detektiv forsøgte at afdække vaccinestatus for døde børns forældre, siger kilder

5. jun. 2024

Ottawa Police Service siger, at det har suspenderet Det. Helen Grus med løn i forbindelse med en undersøgelse fra fagenheden.

Suspenderet detektiv anklaget for at søge forbindelser mellem børnedødsfald og COVID-19-vacciner

5. jun. 2024

Suspenderet detektiv anklaget for at søge forbindelser mellem børnedødsfald og COVID-19-vacciner, der skal vende tilbage til arbejdet, siger advokat; OPS siger ingen tidslinje sat
En talsmand for OPS sagde, at "timingen for ophævelse af suspension ikke er blevet etableret på nuværende tidspunkt".

Udbetalinger begynder under Australiens ordning for skadeserstatning

5. jun. 2024

Australien er begyndt at udbetale kompensation for negative reaktioner på Covid-19 jabs, men der er en barsk virkelighed for dem, der søger at ansøge.

MSM tavse, da retten fastslår, at PCR Covid-tests er 97% unøjagtige - uegnede til formålet

29. maj 2024

Main stream media (MSM) i Europa og USA er dødsstille, da en domstol fastslår, at PCR-testen er juridisk ubrugelig til at teste for Covid

Medarbejder sagsøger hospital, der fyrede hende for at have rapporteret COVID-vaccineskader til VAERS

26. maj 2024

En lægeassistent sagsøger et hospitalssystem i New York med påstand om, at det overtrådte den føderale lov om falske påstande ved at undlade at fuldføre obligatorisk indberetning til VAERS af skader forbundet med COVID-19-vaccinen.

Universitetets COVID-19-vaccinemandat overtræder amerikansk forfatning

26. maj 2024

Et Colorado-universitets COVID-19-vaccinemandat er i strid med den amerikanske forfatning, har en føderal domstol afgjort.

Vaccineforsøgspatient anlægger første amerikansk retssag mod AstraZeneca

19. maj 2024

"En amerikansk kvinde, der deltog i det amerikanske kliniske forsøg med AstraZenecas Covid-vaccine, sagsøger virksomheden og hævder, at den har gjort hende "permanent handicappet".

Retten i Quebec indleder et gruppesøgsmål mod YouTubes COVID-relaterede indholdscensur

19. maj 2024

Retssagen, ledet af videobloggeren Éloïse Boies, hævder, at YouTube krænkede ytringsfriheden i henhold til charteret om menneskerettigheder og friheder ved at censurere COVID-relateret indhold.

Retssag truet: EU's offentlige anklagemyndighed anklager von der Leyen for at hindre deres efterforskning

19. maj 2024

EU-kommissionen angriber EU-anklagemyndighedens uafhængighed, mens den efterforsker von der Leyen – sådan lyder anklagen fra chefanklager Laura Köves, som nu står på randen til at sagsøge Kommissionen. Har Bruxelles nu selv et retsstatsproblem?

DR. TENPENNY VINDER ÅR LANG RETSLAG

19. maj 2024

Osteopat og pioner inden for vaccinesikkerhedsbevægelsen, Sherri Tenpenny, DO, beskriver sin to-årige kamp med Ohio State Medical Board, som førte til en midlertidig suspension af hendes lægelicens, efter at have talt om farerne ved COVID-19-vaccinerne kl. et statsligt sundhedsudvalgsmøde

bottom of page