top of page

François-Xavier Fumu Tamuzo hiver Pfizer og BioNTech retten retten

30. apr. 2024

Ifølge France Bleu Mayenne vil François-Xavier Fumu Tamuzo tage Pfizer og BioNTech laboratorier for retten efter at have påstået, at COVID-19-vaccinen kan have spillet en rolle i at afslutte hans fodboldkarriere i en alder af 29.

François-Xavier Fumu Tamuzo hiver Pfizer og BioNTech retten retten
Den tidligere spiller ankom til Stade Lavallois i 2021, men efter en række skader svækkede hans karriere, blev han tvunget til at trække sig tæt på slutningen af ​​sidste sæson. Den nu pensionerede angriber har hævdet, at han hverken er en konspirationsteoretiker eller en anti-vaxxer, men han vil gerne have, at domstolene undersøger, om der er en sammenhæng mellem hans skader og vaccinen.
Fumu Tamuzo udtalte til France Bleu : " Jeg vil gerne forstå, hvorfor min krop holdt op med at fungere ," med den tidligere spiller, der hævdede, at han pådrog sig en række skader omkring samme tid, som han blev vaccineret mod sygdommen.

Fumu Tamuzo anlægger sag mod Pfizer, BioNTech og FFF
Sammen med Pfizer og BioNTech tager Fumu Tamuzo også sag mod det franske fodboldforbund, for som hans advokat forklarer: “ På det tidspunkt, hvor Fumu Tamuzo blev vaccineret (juli 2021), var vaccination ikke obligatorisk. Det ville det senere blive for professionelle fodboldspillere. Jeg mener, at FFF har et ansvar i denne historie. Det byggede en sundhedsprotokol før indførelsen af ​​en lov ."
En høring finder sted den 2. juli i Paris, hvor domstolene vil beslutte, om der skal udpeges et panel af eksperter til at fastslå, om der var en årsagssammenhæng mellem hans skader og vaccinationen.
bottom of page