top of page

Et annullationssøgsmål mod Pfizer/BioNTechs markedsføringstilladelse til Comirnaty har verseret ved Retten siden den 22. februar 2023

6. apr. 2024

Den 22. februar anlagde jeg på vegne af en far til to mindreårige børn et annullationssøgsmål ved EU-Domstolen mod den nu ubetingede godkendelse af Comirnaty fra Pfizer/BioNTech. Søgsmålet er allerede blevet forkyndt for Europa-Kommissionen af retskontoret, og retssagen har nu sagsnummeret T-109/23

Et annullationssøgsmål mod Pfizer/BioNTechs markedsføringstilladelse til Comirnaty har verseret ved Retten siden den 22. februar 2023
Et annullationssøgsmål mod Pfizer/BioNTechs markedsføringstilladelse til Comirnaty har verseret ved Retten siden den 22. februar 2023 med sagsnummer T-109/23.
Retten
De såkaldte COVID-19 "vacciner" som Comirnaty fra BioNTech og Spikevax fra Moderna blev brutalt kastet på markedet af Europa-Kommissionen i en central godkendelsesprocedure, der gælder for alle EU-medlemsstater, i strid med alle EU's lovlige farmaceutiske bestemmelser og pålagt hele befolkningen, herunder de mindste og ufødte børn, med direkte eller indirekte "vaccinationsforpligtelser" og under systematisk og alvorlig vildledning af fakta (effektiv og sikker). Det, der er sket i EU siden 27. december 2020, er den alvorligste forbrydelse mod menneskeheden siden Anden Verdenskrig.
Den 22. februar anlagde jeg på vegne af en far til to mindreårige børn et annullationssøgsmål ved EU-Domstolen mod den nu ubetingede godkendelse af Comirnaty fra Pfizer/BioNTech. Søgsmålet er allerede blevet forkyndt for Europa-Kommissionen af retskontoret, og retssagen har nu sagsnummeret T-109/23.
Jeg har også anlagt et lignende annullationssøgsmål mod godkendelsen af stoffet Spikevax fra Moderna, som også er baseret på mRNA og genteknologi. Den tilsvarende sag verserer under nummer T-108/23.
Nedenfor kan alle interesserede læse om annullationssøgsmålet vedrørende markedsføringstilladelsen til Comirnaty fra Pfizer/BioNTech.
Vi vil forsvare søgsmålets berettigelse helt op til EU-Domstolen, fordi godkendelsesafgørelserne har en åbenlys regulerende karakter, og da de nationale domstole indtil videre, med få undtagelser, har svigtet totalt, må vi EU-borgere kæmpe for vores menneskeret til ikke at blive udsat for en farmaceutisk russisk roulette som forsøgskaniner for den domstol, der i sidste ende alligevel skal tage stilling til ulovligheden af godkendelsesafgørelserne.
bottom of page