top of page

Retssag mod Pfizer og nødgodkendelse af mRNA-vaccinen ved højesteret i Sydafrika

3. apr. 2024

Den førende britiske kardiolog af indisk afstamning Aseem Malhotra er blandt en gruppe af internationale eksperter, som har henvendt sig til Sydafrikas højesteret for at få en presserende retslig gennemgang af Pfizers mRNA COVID-vacciner, som han siger er skadelige

Retssag mod Pfizer og nødgodkendelse af mRNA-vaccinen ved højesteret i Sydafrika
Advokater, der repræsenterer menneskerettighedsgruppen Freedom Alliance of South Africa (FASA) sagde, at retssagen blev anlagt mandag i High Court of South Africa, Gauteng Division, Pretoria, sammen med en analyse af virkelige data, der forbinder det med stigningen i dødsfald fra både COVID- og ikke-COVID-årsager blandt vaccinerede sammenlignet med uvaccinerede.

FASA har appelleret til domstolen for at gennemgå og tilbagekalde godkendelsen af ​​Pfizers vaccineprodukter og sagde, at godkendelsen var "ulovlig".

Hvis det lykkes, skulle dette resultere i, at COVID-mRNA-vaccinerne trækkes tilbage fra det sydafrikanske marked og også have en global indflydelse.
" Efter en kritisk gennemgang af litteraturen og Pfizer-undersøgelsesdataene er beviserne klare ," sagde Malhotra.

" For det overvældende flertal af mennesker er Pfizers COVID-mRNA-vaccine væsentligt mere skadelig end gavnlig og burde sandsynligvis aldrig være blevet godkendt til administration til en enkelt person ," sagde Malhotra, som selv har modtaget to doser af Pfizer-vaccinen og nu støtter Skærm.

" Jeg finder det alarmerende, at lokale tilsynsmyndigheder slår til lyd for at vaccinere små børn under disse omstændigheder. Efter min mening bør udrulningen af ​​Pfizer-vaccinerne standses, indtil der har været en fuldstændig undersøgelse af, hvordan denne store fejl opstod. "Dette er uden tvivl et ansvarligt og etisk skridt ," sagde lægen og videnskabsmanden.

FASA-sagen, en af ​​de første af sin slags, bliver behandlet af advokat Erin-Dianne Richards, rådgivet af Daniel Eloff fra Hurter Spies Incorporated i Sydafrika, og støttes af førende medicinske og videnskabelige eksperter fra hele verden.

Malhotra, en af ​​tilhængerne, mener, at sagen er " faktisk, medicinsk og videnskabeligt forsvarlig ."

Dr. Herman Edeling, en bestyrelsescertificeret neurokirurg med over 40 års erfaring, udtaler i erklæringen, at mRNA-vaccinen administreret i Sydafrika som Comirnaty " aldrig burde have været beskrevet som 'sikker' og 'effektiv' ."

“ Ansøgerne i denne ansøgning anmoder Pfizer om at forklare sin adfærd; "De opfordrer sydafrikanske tilsynsmyndigheder og regeringen til at holde Pfizer ansvarlig og handle i den sydafrikanske offentligheds bedste interesse, og de beder ydmygt denne ærede domstol om at hjælpe dem med at håndhæve disse krav af hensyn til den sydafrikanske sundhed. offentlig ," sagde Edeling.

bottom of page