top of page

Om WCH

World Council for Health (WCH) er et græsrodsbaseret, folkeligt non-profit initiativ med base i Bath, Storbritannien, der søger at udvide den offentlige sundhedsviden og meningsskabelse gennem videnskab og delt visdom.

WCH blev grundlagt af Dr. Jennifer Hibberd, en børnetandlæge, og Dr. Tess Lawrie, en læge og tidligere konsulent for Verdenssundhedsorganisationen, i september 2021 som reaktion på voksende mistillid til lokale, nationale og globale offentlige sundhedsmyndigheder, der efterlader folk i frygt og forvirring om, hvordan de bedst kan passe på sig selv, deres familier og deres samfund.

 

World Council for Health har mere end 200 koalitionspartnere i over 50 lande verden over og er i øjeblikket i gang med en decentraliseringsproces, der har aktiveret mere end 25 WCH Country Councils. WCH producerer ofte videoindhold i form af live-shows, events og webinarer, der afholdes af deres team og komitéer. Ifølge hjemmesiden omfatter udvalgene Mind Health, Law and Activism og Health Science.

 

Aktiviteter:

 

World Council for Health fremmer holistisk sundhed og suverænitet og opfordrer folk til at tage kontrollen over deres helbred tilbage. I september 2021, som en del af organisationens lancering, udgav WCH en guide til hjemmebehandling af Covid-19. Guiden bygger på evidensbaserede strategier, som folk kan få adgang til derhjemme. Fra starten har World Council for Health opfordret alle, der lider af symptomer på Covid-19, til at bevare roen og stole på deres immunsystem. I tilfælde af en alvorlig infektion instrueres læsere af guiden i at søge råd hos en betroet sundhedsperson eller besøge hospitalet.

 

I november 2021 udgav World Council for Health deres Spike Protein Detox-guide, der giver adskillige tips til at fjerne både virale og vaccineinducerede spike-proteiner fra kroppen. Guiden er nu oversat til 27 sprog.

 

I 2021 lancerede World Council for Health også en Cease and Desist-kampagne for at øge bevidstheden om de dokumenterede skader, der forårsages af Covid-19-vacciner. WCH var en af de første organisationer, der opfordrede til et fuldstændigt stop for den globale vaccinationskampagne.

 

I 2022 afholdt WCH sin første internationale konference i Bath, Storbritannien. Better Way-konferencen, der blev ledet af Del Bigtree fra The HighWire, samlede talere og gæster fra hele verden for at diskutere emner, der var relevante for både det medicinske samfund og den gennemsnitlige person. Konferencen blev også livestreamet.

 

Rådets 7 principper for en bedre måde udsprang af de emner, der blev diskuteret på den første Better Way-konference. Principperne og det tilhørende Better Way Charter guider WCH, dets partnere og dets landeråd.

 

I 2022 offentliggjorde World Council for Health også en Pharmacovigilance Report, der bekræftede tilstrækkelig evidens fra uafhængig analyse af officielle data til at tilbagekalde alle Covid-19-vacciner.

 

I 2023 begyndte WCH at udsende politiske dokumenter rettet mod beslutningstagere og embedsmænd. Det første politiske dokument, blev offentliggjort i april,  som svar på de foreslåede ændringer til Verdenssundhedsorganisationens internationale sundhedsregulativer (Rejecting Monopoly Power Over Global Public Health). I august udkom WCH's andet politiske dokument om effekterne af ureguleret digitalisering (Effects of Unregulated Digitalization on Health and Democracy), efterfulgt af et dokument om menneskehandel (Human Trafficking: A Call for Action), der udkom i september.

 

World Council for Health var også vært for sin anden Better Way-konference, som igen blev afholdt i Bath, Storbritannien, i juni 2023. Konferencen, der blev ledet af Neil Oliver, tiltrak også talere og deltagere fra hele verden.

 

World Council for Health begyndte en decentraliseringskampagne i 2023. Der er nu oprettet 27 selvstændige landsråd rundt om i verden.

WCH Politiske Oplæg

slavery
democracy
bottom of page