top of page

Pilotforeningen anlægger sag mod 18 amerikanske flyselskaber for obligatorisk vaccination

1. apr. 2024

Jo flere der bliver vaccineret, jo større er risikoen for pludselige sygdomme som hjerteanfald. Piloter ser dette som en stigende sikkerhedsrisiko for kommerciel luftfart. Der udføres ingen undersøgelser for at udelukke risici, selvom piloter i hemmelighed klager over helbredsproblemer. Det er klart, at det er mere sikkert at flyve med uvaccinerede piloter end med vaccinerede piloter.

Pilotforeningen anlægger sag mod 18 amerikanske flyselskaber for obligatorisk vaccination
Advokatfirmaet John Pierce Law har anlagt en retssag mod Atlas Air på vegne af US Freedom Flyers (USFF) og Atlas-arbejdere og planlægger at sagsøge alle større flyselskaber, 18 i alt, samt Federal Aviation Administration (FAA) og Department of Transportation (DOT) for at sagsøge. Begrundelsen er , at de vaccinationskrav , som disse myndigheder pålægger flyselskabsarbejdere, krænker deres forfatningsmæssige, religiøse og medicinske frihedsrettigheder.

Retssagen mod Atlas Air blev anlagt ved en føderal domstol i det sydlige distrikt i Florida, og mere end 100 sagsøgere har tilsluttet sig processen.

"I sin kerne handler denne sag om, hvorvidt amerikanere skal tvinges til at vælge mellem at tjene til livets ophold og at deltage i en eksperimentel, farlig medicinsk behandling ," hedder det i retssagen

Sagsøgerne er for det meste uvaccinerede piloter, stewardesser og andre Atlas-ansatte.

“ Det handler også om sikkerheden i den amerikanske luftfartsindustri. Skal piloter - som er forpligtet af føderal lovgivning til at være blandt de sundeste arbejdere i USA - som har taget en eksperimentel "vaccine", der nu har vist sig at have potentielt dødelige langsigtede bivirkninger, have lov til at flyve med store fly i vores himmel? Mens de, der (klogeligt) afstod fra sådan et kursus, vil blive tvunget fra deres job ,” står der.

Atlas Air er et af branchens største fragtflyselskaber og verdens største operatør af Boeing 747-fly.

Advokatfirmaet blev grundlagt af advokat John Pierce, som også grundlagde National Constitutional Law Union. Han har tidligere repræsenteret George Papadopoulos i forbindelse med 2016 "Rusland hoax", sikrede en afvisning af DNC's retssag og hjalp med at sikre en præsidentiel benådning. Han repræsenterer også i øjeblikket tiltalte, der er anklaget i forbindelse med brud på Capitol den 6. januar.

" Så sagen blev anlagt. Vi er i øjeblikket i gang med at levere til alle. Og så vil vi sandsynligvis snart ansøge om påbud for at sikre, at alle COVID-relaterede mandater stopper med det samme. Og så vil vi fortsætte med retssagen, beslutningerne, praksis, afsløringen og i sidste ende gå til en retssag ," sagde Pierce til The Epoch Times .

I denne uge planlægger John Pierce Law at anlægge endnu en retssag mod United Airlines.

"Vi vil dybest set angribe dem alle på skift, og så går vi også efter FAA. Vi vil få disse vaccinationskrav og COVID-restriktioner erklæret forfatningsstridige. Og vi vil fastslå, at der var forskelsbehandling i henhold til artikel syv. Vi kommer til at få straffeskadeerstatning for forsætlig påføring af følelsesmæssig nød og sådan noget ," sagde Pierce.

"I sidste ende vil det kræve en større reparation. Og det vil nok kræve lovgivning og at bringe alle involverede til bordet, men det første skridt er civile retssager.”

Flyselskaber, der er statskontrahenter, er berørt af præsident Joe Bidens ordre fra september sidste år, der kræver, at alle ansatte i disse selskaber skal vaccineres mod COVID-19.

Pierce sagde, at så snart han hørte om flyselskabets regler, forudså han, at dette ville blive den næste store bølge af retssager.

"[Disse retssager er] helt afgørende. Det er en meget, meget rød linje – når du kommer til det punkt, hvor du skal vælge mellem et eksperimentelt stofskud i armen og din lønseddel, så er det bare uamerikansk, det er forfatningsstridigt, det er skandaløst, det er sygt.”

Josh Yoder, en flyselskabspilot og talsmand for Freedom Flyers, siger i et nyligt interview med Del Bigtree, som rapporteret , at der har været chikane, trusler, intimidering, vaccinationsovertrædelser og endda "selvmord relateret til disse regler."

"Vi laver ikke gruppesøgsmål. Enkeltpersoner sagsøger. Årsagen er, at så mange mennesker er kommet til skade, og det i forskellig grad. Der er de uvaccinerede mennesker, der er blevet chikaneret, truet og skræmt til at blive vaccineret. Så er der også mange mennesker, der blev vaccineret mod deres vilje, som blev tvunget til det under trussel om at miste deres arbejde,” sagde Yoder.

"Og så har vi de vaccineskadede mennesker, og antallet af vaccineskadede stiger hver dag ," fortsatte Yoder, "det er bare utroligt, hvad der sker med piloter."
bottom of page