top of page

MSM tavse, da retten fastslår, at PCR Covid-tests er 97% unøjagtige - uegnede til formålet

29. maj 2024

Main stream media (MSM) i Europa og USA er dødsstille, da en domstol fastslår, at PCR-testen er juridisk ubrugelig til at teste for Covid

MSM tavse, da retten fastslår, at PCR Covid-tests er 97% unøjagtige - uegnede til formålet
Landmark juridiske afgørelse finder, at Covid-tests ikke er egnede til formålet . Så hvad gør MSM? De ignorerer det

Fire tyske feriegæster, der var ulovligt i karantæne i Portugal, efter at en blev dømt til at være positiv for Covid-19, har vundet deres sag i en dom, der fordømmer den meget brugte PCR-test som værende op til 97 procent upålidelig.

Tidligere på måneden stadfæstede portugisiske dommere en afgørelse fra en lavere domstol, der fandt den tvungne karantæne af fire feriegæster for at være ulovlig. Sagen centrerede sig om pålideligheden (eller mangel på samme) af Covid-19 PCR-tests.

Dommen , der blev afsagt den 11. november, fulgte efter en appel af en stævning af habeas corpus indgivet af fire tyskere mod Azorernes regionale sundhedsmyndighed. Dette organ havde anket en kendelse fra en lavere domstol, som havde fundet til fordel for turisterne, som hævdede , at de ulovligt var begrænset til et hotel uden deres samtykke. Turisterne blev beordret til at blive på hotellet sommeren over, efter at en af ​​dem blev testet positiv for coronavirus i en PCR-test - de tre andre blev mærket tætte kontakter og derfor også sat i karantæne.

Upålidelig, med stor chance for falske positiver

Behandlingen i Lissabon-appeldomstolen er omfattende og fascinerende. Den afgjorde, at Azorernes regionale sundhedsmyndighed havde overtrådt både portugisisk og international lov ved at begrænse tyskerne til hotellet. Dommerne sagde også, at kun en læge kan "diagnosticere" nogen med en sygdom, og var kritiske over for, at de tilsyneladende aldrig blev vurderet af en.

De var også skarpe over pålideligheden af ​​PCR-testen (polymerasekædereaktion), den mest almindeligt anvendte kontrol for Covid.

Konklusionen på deres 34-siders dom indeholdt følgende: "I lyset af nuværende videnskabelige beviser viser denne test sig ikke at være i stand til at fastslå ud over rimelig tvivl, at en sådan positivitet faktisk svarer til infektionen af ​​en person med SARS- CoV-2 virus."

I denne rets øjne svarer en positiv test altså ikke til en Covid-sag. De to vigtigste grunde til dette, sagde dommerne, er, at "testens pålidelighed afhænger af antallet af anvendte cyklusser", og at "testens pålidelighed afhænger af den tilstedeværende virale belastning." Med andre ord er der ganske enkelt for mange ubekendte omkring PCR-testning.

Testet positiv? Der kan være så lidt som 3 % chance for, at det er korrekt

Dette er ikke den første udfordring for troværdigheden af ​​PCR-tests. Mange mennesker vil være klar over , at deres resultater har meget at gøre med antallet af forstærkninger, der udføres, eller 'cyklustærsklen'. Dette tal i de fleste amerikanske og europæiske laboratorier er 35-40 cyklusser, men eksperter har hævdet , at selv 35 cyklusser er alt for mange, og at en mere fornuftig protokol ville kræve 25-30 cyklusser. (Hver cyklus øger eksponentielt mængden af ​​viralt DNA i prøven).

Tidligere i år viste data fra tre amerikanske stater – New York, Nevada og Massachusetts – at når mængden af ​​virus fundet i en person blev taget i betragtning, kunne op til 90 procent af de mennesker, der blev testet positive, faktisk have været negative , som de kan kun have båret små mængder af virussen.

De portugisiske dommere citerede en undersøgelse udført af "nogle af de førende europæiske og verdensledende specialister", som blev offentliggjort af Oxford Academic i slutningen af ​​september. Det viste , at hvis nogen testede positiv for Covid ved en cyklustærskel på 35 eller højere, er chancerne for, at den person rent faktisk bliver smittet, mindre end tre procent, og at "sandsynligheden for... at modtage en falsk positiv er 97% eller højere."

Mens dommerne i denne sag indrømmede, at cyklustærsklen brugt i portugisiske laboratorier var ukendt, tog de dette som et yderligere bevis på, at tilbageholdelsen af ​​turisterne var ulovlig. Implikationen var, at resultaterne ikke kunne stole på. På grund af denne usikkerhed udtalte de, at der var "ingen måde, denne domstol nogensinde ville være i stand til at afgøre", om den turist, der testede positiv, faktisk var en bærer af virussen, eller om de andre var blevet udsat for det.

Sshhh – fortæl det ikke til nogen

Det er en trist anklage mod vores mainstream-medier, at en sådan skelsættende dom, af så åbenlys og presserende international betydning, er blevet ignoreret. Hvis man kom med (spundne) undskyldninger for dem, kunne man sige, at sagen undslap de fleste videnskabelige redaktører, fordi den er blevet udgivet på portugisisk. Men der er en fuld engelsk oversættelse af appellen, og alternative medier formåede at samle den op.

Og det er ikke som om Portugal er en fjern, mystisk nation, hvor nyheder er upålidelige, eller hvis dommere er mistænkelige – dette er et vestligt EU-land med en stor befolkning og et retssystem, der ligner mange andre dele af Europa. Og det er ikke det eneste land, hvis institutioner støder sammen med modtaget visdom om Covid. Finlands nationale sundhedsmyndighed har bestridt WHO's anbefaling om at teste så mange mennesker som muligt for coronavirus og siger, at det ville være spild af skatteydernes penge, mens fattigere sydøstasiatiske lande afholder sig fra at bestille vacciner med henvisning til en ukorrekt brug af begrænsede ressourcer.

Test, især PCR-test, er grundlaget for hele korthuset med Covid-restriktioner, der skaber kaos verden over. Fra test kommer sagsnumre. Fra sagsnumre kommer 'R-nummeret', den hastighed, hvormed en transportør inficerer andre. Fra det 'frygtede' R-nummer kommer nedlukningerne og begrænsningerne, såsom Englands nye og forvirrende trinvise begrænsninger, der træder i kraft i næste uge.

Den daglige byge af statistikker er kendt for os alle på dette tidspunkt, men efterhånden som tiden går, fortsætter beviserne på, at noget kan være dybt galt med hele grundlaget for vores reaktion på denne pandemi – testregimet – med at stige.
bottom of page