top of page

Medarbejder sagsøger hospital, der fyrede hende for at have rapporteret COVID-vaccineskader til VAERS

26. maj 2024

En lægeassistent sagsøger et hospitalssystem i New York med påstand om, at det overtrådte den føderale lov om falske påstande ved at undlade at fuldføre obligatorisk indberetning til VAERS af skader forbundet med COVID-19-vaccinen.

Medarbejder sagsøger hospital, der fyrede hende for at have rapporteret COVID-vaccineskader til VAERS
En lægeassistent sagsøger et hospitalssystem i New York med påstand om, at det overtrådte den føderale lov om falske påstande ved at undlade at fuldføre obligatorisk indberetning af skader forbundet med COVID-19-vaccinen til Vaccine Adverse Event Reporting System ( VAERS ).

Deborah Conrad arbejdede på United Memorial Medical Center, en del af Rochester Regional Health (RRH), indtil oktober 2021, hvor hun sagde, at hun blev fyret for at rapportere vaccine-relaterede bivirkninger.

Conrad anlagde sagen i maj 2023, men klagen blev ikke lukket og gjort offentligt tilgængelig før februar, rapporterede TrialSiteNews i sidste uge.

Hun søger jobgenoptagelse og efterbetaling for sig selv og civile sanktioner på vegne af den amerikanske regering.

Vigtigst af alt, fortalte Conrad til The Defender , håber hun, at retssagen vil føre til ændringer i, hvordan vaccineuønskede hændelser rapporteres.

"Hvordan kan nogen stole på vaccineprogrammet, når læger ikke overholder rapporteringskravene i det ene system, vi har på plads, der er beregnet til at forsikre os om, at disse ting er sikre?" hun spurgte.

"Jeg ønsker en politikændring. Jeg er ligeglad med pengene, retfærdiggørelsen. Jeg vil gerne have tillid til sundhedssystemet,” sagde Conrad.

I henhold til loven om falske krav kan whistleblowere indgive en retssag på vegne af den føderale regering mod en enhed, som de hævder tjente på skatteydernes midler ved at bedrage regeringen.

False Claims Act-sager bliver i første omgang forseglet, mens regeringen efterforsker sagerne og afgør, om den vil gribe ind og tage sagen på sig eller tillade whistlebloweren at fortsætte med handlingen.

Regeringen besluttede ikke at gribe ind i sagen. Det er nu lukket og bevæger sig fremad med Conrad som "slægtning", der afgiver vidnesbyrd for retten på vegne af den amerikanske regering.

Hun fortalte The Defender, at beviserne, hun fremlægger for retten, er væsentlige - hun gemte omhyggeligt hver e-mail, patientjournal og optagede samtaler med tilsynsførende og andet hospitalspersonale.

United Memorial Medical Center, som alle institutioner i USA, der administrerede COVID-19- vaccinerne, underskrev Centers for Disease Control and Prevention's (CDC) COVID-19 Vaccination Program Provider Agreement , ifølge klagen.
bottom of page