top of page

Død efter Covid-injektion: Læger er sigte

1. apr. 2024

I Italien er fem læger sigtet efter en ung kvindes død på grund af "vaccinationen".

Død efter Covid-injektion: Læger er sigte
Det italienske retssystem har fem læger og medicinsk personale i kikkerten. Årsagen er en 18-årig kvindes død i juni 2021. Hun døde efter en AstraZeneca Covid-vaccination. Obduktionen afslørede, at kvinden ikke havde nogen tidligere sygdomme og ikke havde taget nogen medicin," og at døden fra trombose "logisk skyldtes en negativ virkning af administrationen af ​​Covid-vaccinen."

Død over Astra
Dødsfaldet trak overskrifter i Italien på det tidspunkt, fordi det allerede på tidspunktet for vaccinationen var blevet erkendt, at AstraZeneca kunne forårsage blodpropper. Italien havde allerede stoppet Astra-vaccinen i marts 2021, og den blev genstartet i maj med anbefalingen om at bruge den "helst" til personer over 60 år. Den 18-årige blev vaccineret i juni.

Eleven blev vaccineret den 25. maj. Omkring tre uger senere, den 18. juni 2021, døde hun på et hospital i Genova. Den retslige undersøgelse er sandsynligvis allerede afsluttet. Den offentlige anklagemyndighed sendte en tilsvarende meddelelse i begyndelsen af ​​marts, oplyser italienske medier.

Vaccinationen foregik på en såkaldt "åben dag" på vaccinationscentrene. Nogle regioner i Italien havde erklæret sådanne dage for at øge vaccinationsraten. Dengang pressede Rom - ligesom alle andre regeringer i EU - på for at vaccinere så mange mennesker som muligt. På disse dage vil alle over 18 år blive injiceret med AstraZeneca.

Journalist Peter Immanuelsen skriver: "Dette havde til formål at forhindre AstraZeneca-vaccinedoser i at blive spildt, efter at mange mennesker forståeligt nok aflyste deres vaccinationsaftaler, efter at rapporter om bivirkninger af blodpropper blev kendt."
bottom of page